Copijn landschapsarchitecten verbindt zich aan landdrift

Toen ik een aantal maanden geleden opzoek ging naar een landschapsarchitect voor het maken van een eerste ontwerp voor het perceel in Boerdonk werd ik getipt over Copijn landschapsarchitecten. Na wat online zoekwerk ben ik in de pen gedoken met een kennismaking twee weken later als resultaat. Tijdens dit eerste gesprek op het Copijn kantoor in Utrecht raakte ik snel overtuigd dat dit de juiste partner is voor landdrift. Copijn is een familiebedrijf met een lange traditie van ontwerp, aanleg en onderhoud van landschappen. We droomde over veranderend landgebruik en regeneratie, en dat dit begint bij een holistische manier van kijken naar het landschap.

Ik was dan ook super blij dat Sander van Copijn vorige week naar Boerdonk kwam voor de eerste verkenning van het perceel. Het was koud en nat maar voldaan begon het schetswerk aan mijn keukentafel. Volgende week krijg ik een aantal voorbeelden van het raamwerk om dit vervolgens verder in te gaan vullen. Ik kan bijna niet wachten! Dank Sander, en dank Copijn!