Happy World Rewilding Day

Vandaag is het World Rewilding Day! Een dag in het leven geroepen door de Global Rewilding Alliance waarop mensen uit allerlei continenten samenkomen en zich inzetten voor natuurherstel in de wereld. Een steeds groter wordende beweging waar ik verbondenheid en energie voel. Het inspireert me om te zien hoe op allerlei verschillende manieren, op grote en kleine schaal mensen zich inzetten voor herstel van de levende planeet, en alles wat daarop leeft. Hiermee hebben zij een directe impact op het verhogen van de biodiversiteit en het verminderen van de opwarming van de aarde.

Dit weekend ben ik als vrijwilliger in de weer geweest met ambachtelijk vlechten van wilgentenen, en heb ik weer planten verzameld die in mijn logeertuin staan te wachten op een mooi plekje op Landdrift. Vandaag ga ik voor een gesprek naar de gemeente, en maak ik de aanvraag voor wat geld voor ruimtelijke onderzoeken af. EN ik maak tijd om het veld op, en het bos in te gaan. Wat een pracht!

#RewildingHOPE